Logga in

Solbackadagen 2020 inställd!

SOLBACKADAGEN INSTÄLLD 2020!

OBS! Alla som redan hade bokat rum på Strands Gård är kollektivt annullerade. Jag har pratat med Liza så ni behöver inte ringa och annullera var och en. För info. var det redan 20 st. som hade bokat rum innan inbjudan skickats ut, och som nu tyvärr inte kommer att sändas ut.
Den var redan färdig komponerad/redigerad och klar!


Hej alla!

Tyvärr var det ett beslut som var tvunget att fattas under rådande omständigheter.
Läget i landet är minst sagt upp och nervänt. Sjukvården knäar och gör heroiska insatser. All form av socialt umgänge har minimerats till ett fåtal personer och då gärna utomhus. Våra äldre får/bör inte ta emot besök. Merparten eller alla av oss före detta elever på Solbacka kvalar in i riskgruppen ”äldre”, och en del med underliggande sjukdomar. Hela landets verksamhet i form av idrottsevenemang, kultur etc. har stannat av. Ekonomin i landet tar stor skada. Stormen har dragit in med covid-19 och Coronapandemin, den osynliga fienden skövlar offer dygn efter dygn. Vi vet inte än när det vänder!
Var försiktiga och rädda om Er. Stanna hemma!

Det var tungt att behöva blåsa av vår Solbackadag i maj, och där ett stort antal studenter (32) av årsmodell 1970 skulle fira 50-års jubileum.
Men det var ett nödvändigt beslut och vi var en enhällig styrelse som tog det beslutet.
Våra månatliga träffar på Park hotell i Stockholm är också inställda under våren och sommaren. Vi får återkomma i höst, och göra en analys och utvärdering av läget, om vi kan starta upp på nytt, samt hålla vårt styrelsemöte och den fantastiska middagen på Sandön, Sandhamns Värdshus?

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.