Logga in

Solbackadagen 2022


INBJUDAN
Välkommen till Solbacka och Solbackadagen

18-20 maj 2022.

Onsdag: 18 maj.
Kom när du vill och disponera dagen!
Golfarna kan med fördel smygträna med en golf runda inför ”Solbacka Grand Championship”. Incheckning på hotell Österbo under em. eller mot kvällen.

19.00 En enklare ”Welcome dinner” serveras, Bistron Grytsberg.

Torsdag: 19 maj. SOLBACKADAGEN!

07.00 – 09.00 Frukost, Grytsberg
10.00 – 15.00 GOLF, Solbackas Grand LPG
Första starttid 10.00, 10.10, 10.20, 10.30, 10.40, 5 st. 4-bollar!
Smörgås och kaffe finns att köpa efter 8:e hålet.

ÖVRIGA Solbacka fantaster,
10.00 – 11.00 Nostalgisk promenad på Storstigen.
11.00 – 12.00 Guidad rundvandring på Solbacka
Med Hampus Busk och Emilie Graflund-Åstrand.
12.00 – 14.00 Lunch intages på Grytsberg för alla, Klubbhuset
10.00 - 15.00 Incheckning för nyanlända

17.00 Styrelsemöte i Aulan/Goding-salen för ledamöter.
18.00 Samling i Godingsalen, skolhuset med information från
Olle Larsson, Sisyfosgruppen om planer med Solbacka.


Samtidigt blir det drink, mingel&vingel med tilltugg.

18.15 Årsmöte – Godingsalen.
19.30 SOLBACKA – MIDDAG !
Tre-rätters, Matsalen Grytsberg

Fredag 20 maj. Hemvändardag!
08.00 – 10.00 Frukost, Grytsberg
11.00 – 12.00 Utcheckning.
12.00 – 14.00 Lunch för de som önskar i klubbhuset vid Grytsberg
Ev. en ny golfrunda, eller hänga lite på Backen.


OLIKA ALTERNATIV MED PRISBILD PER PERSON ENL. NEDAN.
Alt. 1. 18-20 maj: 2.700:- (2 frukost, 2 middag, 2 logi, dubbelrum)
Alt. 2. 19-20 maj: 1.600:- (1 middag, 1 frukost, 1 logi, dubbelrum)
Alt. 3. M i d d a g: 600:-
Enkel-------- Rum: +300:-



All förtäring av olika slags destillerade drycker exkluderade!

Du/Ni hälsas varmt välkomna till denna fantastiska, nostalgiska Solbackadag som vi äntligen återigen kan fira på vår gamla skola

Transport, Solbacka – Grytsberg t.o.r. erbjuds med minibussar för de som önskar.
Vid fint väder är det typ 3 golfhåls promenad, c:a 10-15 minuter.
Några kommer att köra med sin egen bil och kan erbjuda några kamrater att åka med.

O.S.A. absolut senast 27 april!

Det finns ett begränsat antal rum, så först till kvarn gäller.
Detta är den formella och definitiva anmälningen till Solbacka dagen, så även om du har anmält in ditt intresse med tidigare intresseanmälan, så måste du nu göra det på nytt!
Skicka ett mail och swisha in beloppet för det alternativ som det avser.
Kanonenkelt!

Varmt välkommen till underbara Solbacka!
Styrelsen, Föreningen Solbacka Pojkarna
Genom ”ständige” ordföranden
Tomas Stenberg

Hur anmäler jag mig till Solbacka dagen!?
Skrolla nedåt, läs och lär!
Ordföranden fungerar även som ceremonimästare och önskar få denna information i din anmälan som är bindande!
Vid stark COVID 19 eller liknande återbetalas beloppet.
Nedan följer det som jag vill ha i din anmälan;
* Antal pers. Namn, e-post, tel.nr
*Solbacka år
* Jubilar – vilken årsmodell
*Anmälan Golf – Skriv in ditt golf-id samt hcp.
*Önskar enkelrum, +300:- (begränsat antal)
*Ev. specialkost
* Ange vilket alternativ som passar dig, 1,2 eller 3

Och betala den summa som är adekvat.
Skicka ett mail med svar på ovan angivna punkter till:
tomas.stenis@telia.com
Eller ring mig, 070-81 91 687
Se vidare betalning enligt nedan.

OBS! Betalning skall ske i förskott samtidigt med din anmälan och görs enligt nedan föreslagna alternativ;
1. Swish: 070 81 91 687
2. Eller på föreningens PG: 13 09 19 - 4
3. Eller IBAN för utomlandsboende,
Föreningen Solbackapojkarna
SE3095000099602601309194
BIC: NDEASESS
Valuta: SEK


Hoppas allting är glasklart och ser fram emot att träffa Er alla på Backen i maj.
Hälsar en alltjämt välmående golfspelare tillika ordföranden/ceremonimästare, som ser fram emot att spela typ 100 golfrundor under året.
”Keep on swingen”
Tomas Stenberg
Skrolla vidare och ta del av det kuliminariska, samt bilder från Solbacka under renovering och omvandling.

PS.
”Welcome dinner”: onsdag 18 maj
Ugnsbakad lax serveras med bakade gulbetor, räkor, pepparrot och brynt smör. Sallad, smör, bröd, kaffe och kaka.

”Solbacka middag”: torsdag 19 maj
Förrätt
Grytsbergs Kräft - skagen
med smak av Eneby från Jürss Mejeri samt rostad kummin.
Varmrätt
Sörmländskt hjortinnanlår
Serveras med potatis-och västerbottenbakelse, portvinsreduktion samt smörstekt svamp och konjakssyltade vinbär.
Dessert
Rabarbermousse
Med kryddkokt rabarber och rostad mandelkaka.
Kaffe och kaka.
Bon apétit ! DS.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.