Logga in

Så här loggar Du in

OM OLIKA REGISTER

Om du titar i vänstermarginalen finns det en ingång som heter Om medlemsregister och en som heter Medlemsregister. Det kan verka rätt förvirrande men bakgrunden är följande.

Om medlemsregister innehåller en beskrivning av de tre olika medlemsregister med namn, adress och epost som vi har i Excelformat.

I register A finns alla som vi har epost till. De har vi också kunnat registrera som medlemmar. För att vara medlem fordras nämligen en epostadress som man kan logga in med.

I register B finns alla vi känner till som har gått på Solbacka men som vi inte har epost till. Känner du igen någon så se till att epostadressen skickas till mig, ragnar.helin@solbackapojkarna.se

I register C finns alla som gått bort.

Ingången som heter Medlemsregister går till en förteckning över alla medlemmar som finns i själva systemet. Alla som finns i register A ska också finnas i det registret.

När du ombeds logga in ska du göra det med din epostadress som användarid och rökrutans namn med stor bokstav precis som tidigare.

När du väl blivit inloggad kan du klicka på Admin längst upp till höger. Då kommer du till en sida som bl a innehåller en bild där det står Mitt konto. Om du klickar på den så kan du fylla i övriga uppgifter om dig själv.

Här är en länk till Medlemsmatrikeln.

Har du några problem kan du gå till fliken Kontakta oss i vänstermarginalen och fylla i frågan där så hjälper vi dig så fort vi kan.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.